Бурундук східний

Бурундук східний

Східноамериканський

2 мови
Українська
Королівство
Підтип
Клас
Родина
Підродина
Плем'я
ВИДИ
Tamias striatus

Бурундук східний, або східноамериканський (лат. Tamias striatus) — звичайний вид на сході США і південному сході Канади. Розміри тіла — 14-19 см, хвоста — 8-11 см, маса — 70-140 р. Спина рудувато-сіра з п'ятьма темними смужками, а по боках між ними - двома світлими смужками, облямованими рудим і темним хутром. Хвіст рудувато-бурий. Трапляється в листяних лісах, парках, заростях чагарників, може ховатись між камінням.

Де

Денні

Ро

Рослиноїдні

Зе

Зерноїдний

Вс

Всеїдні

На

Наземний

Al

Altricial

Жи

Живуть в норах

Зо

Зоохорія

По

Полігінія

Од

Одинокий

Не

Не мігрант

E

починається з

Відео

Бурундук східний карта середовища проживання
Бурундук східний
Attribution-ShareAlike License

Звички та спосіб життя

Сезонна поведінка

Дієта та харчування

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Популяція

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися