Ворона берегова

Ворона берегова

Царство
Клас
Родина
Рід
ВИДИ
Corvus ossifragus
Популяція
Невідомо
Тривалість життя
6-14 Р
Вага
247-320
8.7-11.3
гунції
г унції 
Довжина
36-40
14.2-15.7
смдюйми
см дюйми 
Розмах крил
264-292
10.4-11.5
ммдюйми
мм дюйми 

Ворона берегова (Corvus ossifragus ) — вид горобцеподібних птахів роду крук (Corvus ) родини воронових (Corvidae).

Зовнішній вигляд

Тіло сягає 36-41 см завдовжки, вага — 0,28 кг. Пір'я чорного забарвлення з зеленкуватим або синім відблиском. Очі темно-коричневого кольору.

Ареал

Географія

Вид поширений на сході США від штату Род-Айленд до південного узбережжя Флориди та острова Кі-Вест.

Ворона берегова карта середовища проживання
Ворона берегова карта середовища проживання
Ворона берегова

Звички та спосіб життя

Полюбляє болотисті місцевості, узбережжя водойм, де він полює на рибу та інших водних істот.

Спів птаха

Дієта та харчування

Всеїдний вид. Живиться рибою, наземними та водяними безхребетними. Може поїдати яйця птахів. Також у раціон входять горіхи та зерно.

Дієта Всеїдні

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Гніздиться колоніями, високо на деревах. Яйця синього-зеленого кольору з оливково-коричневими цятками. У кладці буває 4-5 яєць.

Популяція

Посилання

2. Ворона берегова на сайті Червоного списку МСОП - https://www.iucnredlist.org/species/22705993/94045235
3. Xeno-canto пташиний спів - https://xeno-canto.org/661002

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися