Какаду червоноголовий

Какаду червоноголовий

Какаду червоноголовий

2 мови
Українська
Королівство
Клас
Родина
ВИДИ
Callocephalon fimbriatum

Какаду червоноголовий (Callocephalon fimbriatum ) — вид папугоподібних птахів родини какадових (Cacatuidae).

Де

Денні

Зе

Зерноїдний

Ро

Рослиноїдні

Де

Деревний

Al

Altricial

На

Наземний

Мо

Моногамні

Со

Соціальний

Пе

Перелітні

Не

Не мігрант

Ча

Часткові мігранти

G

починається з

Зовнішній вигляд

Довжина тіла 32-37 см; вага 250—280 г. Основне забарвлення оперення попелясто-сіре, чубчик на голові у самців яскраво-помаранчеві (у самиць він сірий). Нижня частина живота і нижні пера хвоста облямовані помаранчево-жовтим. Крила і хвіст сірі. Дзьоб світлий.

Ареал

Географія

Ендемік Австралії. Поширений на невеликій території вздовж південно-східного узбережжя материка. Інтродукований на острові Кенгуру. Живе у лісах з густим чагарниковим підліском.

Какаду червоноголовий карта середовища проживання

Кліматичні пояси

Какаду червоноголовий карта середовища проживання
Какаду червоноголовий
Attribution-ShareAlike License

Звички та спосіб життя

Спів птаха

Дієта та харчування

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Популяція

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися