Стерв'ятник бурий

Стерв'ятник бурий

Стерв'ятник бурий

2 мови
Українська
Королівство
Клас
Родина
ВИДИ
Necrosyrtes monachus

Стерв'ятник бурий (Necrosyrtes monachus ) — вид соколоподібних птахів. Утворює монотіпічний рід (Necrosyrtes Gloger, 1841).

Показати більше

Довжина тіла птаха 60—65 см, довжина крила 45—55 см, маса 1,5—2,1 кг. Розмірами й зовнішнім виглядом схожий з стерв'ятником. Забарвлення однотонне, бура.

Мешкає в Центральної та Південній Африці. Населяє савани і ліси. Гніздиться на деревах, часто в населених пунктах. Живиться падлом, відходами, комахами.

Показати менше

Де

Денні

Не

Некрофаги

На

Наземний

Пл

Планерувальники

Al

Altricial

Мо

Моногамні

Со

Соціальний

Пе

Перелітні

Не

Не мігрант

H

починається з

Звички та спосіб життя

Сезонна поведінка

Дієта та харчування

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Популяція

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися