Носоріг індійський

Носоріг індійський

Носоріг індійський

2 мови
Українська
Королівство
Підтип
Клас
Родина
Рід
ВИДИ
Rhinoceros unicornis

Носоріг індійський (Rhinoceros unicornis ) — великий ссавець родини носорогових (Rhinocerotidae). Трапляється в Східній Індії і Непалі також знаходиться в національному парку Казіранґа. Шкіра його товста, утворює вільні складки на шиї, за лопатками і перед крижами. Розміри носорога — висота в плечах перевищує 180 сантиметрів, а довжина більше чотирьох метрів. На морді один ріг. Вид був широко поширений від Пешавару і Кашміру на заході до передгір'їв Гімалаїв до кордону з М'янмою на сході. Нині зберігся лише на природоохоронних територіях.

Кліматичні пояси

Носоріг індійський карта середовища проживання
Носоріг індійський
Attribution-ShareAlike License

Звички та спосіб життя

Сезонна поведінка

Дієта та харчування

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Популяція

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися