Ябіру неотропічний

Ябіру неотропічний

Ябіру неотропічний

2 мови
Українська
Королівство
Клас
Родина
ВИДИ
Jabiru mycteria

Ябіру неотропічний (Jabiru mycteria ) — вид птахів родини лелекових (Ciconiidae).

Де

Денні

М'

М'ясоїдні

Мо

Молюскоїдні

Ри

Рибоїдні

Ко

Кочові

На

Наземний

Те

Територіальні тварини

Ко

Конгрегаціні

Мо

Моногамні

Со

Соціальний

Мі

Мігрант

J

починається з

Зовнішній вигляд

Великий птах, заввишки 122—140 см, розмахом крил 230—280 см і вагою до 8 кг. Дзьоб завдовжки до 30 см, чорного кольору, широкий та міцний, трохи завернутий вгору, а закінчується загостреним кінцем. Оперення біле, але голова та верхня частина шиї неоперені та чорного кольору. На горлі є надувний неоперений мішок червоного кольору.

Кліматичні пояси

Ябіру неотропічний карта середовища проживання
Ябіру неотропічний
Attribution-ShareAlike License

Звички та спосіб життя

Ябіру живуть великими групами біля річок та ставків. Живляться великою кількістю риби, молюсків та земноводних; іноді в раціон входять плазуни і дрібні ссавці. Гніздо з сухих гілок будує на високому дереві. На одному дереві може бути до шести гнізд. Гніздо використовується декілька років поспіль. Сезон розмноження починається у серпні-вересні (у південній півкулі). У кладці 2-5 яєць.

Сезонна поведінка
Спів птаха

Дієта та харчування

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Популяція

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися