Рябчик піщаний

16 тварин

Рябки — родина птахів із шістнадцяти видів, поширених у Північній, Південній та Східній Африці, Мадагаскарі, Близькому Сході та Індії через Центральну Азію. Це наземні птахи, які живуть лише на безлісих відкритих місцевостях, таких як рівнини, савани та напівпустелі. Рябки в основному харчуються насінням і харчуються зграями до 100 птахів. Через суху дієту рябчики повинні регулярно відвідувати джерела води і часто долати десятки миль до своїх традиційних водойм. Гряки моногамні, і обидва партнери ділять обов’язки інкубації. Ранньостиглі пташенята вкриті пухом і залишають гніздо, як тільки висохне останній пташенят. Батьки не дають їм їжу, і вони дізнаються під наглядом батьків, що їстівне, а що ні. Пташенята отримують воду із змоченого пуху на грудях дорослих особин. Пташенята рябчика зазвичай залишаються зі своїми батьками, як сімейна група, протягом декількох місяців.
показувати менше
Рябки — родина птахів із шістнадцяти видів, поширених у Північній, Південній та Східній Африці, Мадагаскарі, Близькому Сході та Індії через Центральну Азію. Це наземні птахи, які живуть лише на безлісих відкритих місцевостях, таких як рівнини, савани та напівпустелі. Рябки в основному харчуються насінням і харчуються зграями до 100 птахів. Через суху дієту рябчики повинні регулярно відвідувати джерела води і часто долати десятки миль до своїх традиційних водойм. Гряки моногамні, і обидва партнери ділять обов’язки інкубації. Ранньостиглі пташенята вкриті пухом і залишають гніздо, як тільки висохне останній пташенят. Батьки не дають їм їжу, і вони дізнаються під наглядом батьків, що їстівне, а що ні. Пташенята отримують воду із змоченого пуху на грудях дорослих особин. Пташенята рябчика зазвичай залишаються зі своїми батьками, як сімейна група, протягом декількох місяців.
показувати менше