Тапір гірський

Тапір гірський

Тапір гірський

2 мови
Українська
Королівство
Підтип
Клас
Родина
Рід
ВИДИ
Tapirus pinchaque

Тапі́р гірський (Tapirus pinchaque ) — найменший і найвишуканіший вид родини тапірових: довжина його тіла близько 180 см, висота в холці 75—80 см, маса — 225—250 кг.

Показати більше

Хутро, на відміну від інших тапірів, порівняно м'яке, хвилясте й густе.

Поширений в Андах (Колумбія, Еквадор, Перу й Венесуела) на висоті 2 000-4 000 м над рівнем моря; живе в лісах, але трапляється й біля самої снігової лінії високогір'я. Спосіб життя невідомий.

Занесений у міжнародну Червону книгу як дуже рідкий вид.

Показати менше

Су

Сутінковий

Ро

Рослиноїдні

Фо

Фолівор

На

Наземний

Al

Altricial

Об

Об'їдають кущі

Зо

Зоохорія

Те

Територіальні тварини

По

Полігінія

Мо

Моногамні

Со

Соціальний

Од

Одинокий

Не

Не мігрант

M

починається з

Ареал

Географія

Тапір гірський карта середовища проживання
Тапір гірський карта середовища проживання
Тапір гірський
Attribution-ShareAlike License

Звички та спосіб життя

Сезонна поведінка

Дієта та харчування

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Популяція

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися