Notamacropus parma

Notamacropus parma

Notamacropus parma

2 мови
Українська
Королівство
Підтип
Клас
Інфраклас
Родина
Рід
ВИДИ
Macropus parma

Notamacropus parma  — вид сумчастих тварин з родини Кенгурових.

Зовнішній вигляд

Малий вид. Забарвлення насичено коричневе з чорною смугою, що простягається зверху, від шиї до плечей. Низ тіла і горло білі.

Ареал

Географія

Ендемік Австралії, де мешкає у штаті Новий Південний Уельс. Дикі популяції існують на острові Кавау, Нова Зеландія. Діапазон поширення за висотою: від 0 до 1000 м над рівнем моря. Мешкає в основному у прибережних лісах. Знаходиться в мокрих і сухих склерофільних лісах з густим підліском і у дощових лісах.

Notamacropus parma карта середовища проживання

Біом

Notamacropus parma карта середовища проживання
Notamacropus parma
Attribution-ShareAlike License

Звички та спосіб життя

Веде нічний спосіб життя і зазвичай зустрічається поодинці. Вагітність в середньому триває 34.5 діб. Діти перший раз визирають з сумки на 175 день, лактація триває 290—320 днів. Тривалість життя в дикій природі 7 років.

Спосіб життя
Сезонна поведінка

Дієта та харчування

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Популяція

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися