Notamacropus rufogriseus

Notamacropus rufogriseus

Notamacropus rufogriseus

2 мови
Українська
Королівство
Підтип
Клас
Інфраклас
Родина
Рід
ВИДИ
Macropus rufogriseus

Notamacropus rufogriseus  — вид роду кенгуру (Macropus ), що мешкає на південному сході Австралії в тому числі на островах Тасманія, Кінг-Айленд, Острови Фюрно.

Ні

Нічні

Ро

Рослиноїдні

На

Наземний

Ст

Стрибун

Жи

Живородні тварини

Al

Altricial

Ви

Випасання

По

Полігінандрія

Од

Одинокий

Со

Соціальний

Іє

Ієразхічні

R

починається з

Зовнішній вигляд

Опис. Основне забарвлення жовтувато-коричнево-сіре з рудуватою потилицею і плечима. Тривалість життя у неволі може сягати понад 18 років. 2n=16.

Ареал

Географія

Мешкає на південному сході Австралії в тому числі на островах Тасманія, Кінг-Айленд, Острови Фюрно. Звичайно зустрічається в евкаліптових лісах з підліском чагарнику та на прилеглих відкритих місцинах.

Notamacropus rufogriseus карта середовища проживання
Notamacropus rufogriseus карта середовища проживання
Notamacropus rufogriseus
Attribution-ShareAlike License

Звички та спосіб життя

Головним чином зустрічається поодинці, але може годуватись групами, особливо в зимовий період.

Дієта та харчування

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Розмноження відбувається сезонно, в той час як материкове населення — протягом року; народжується єдине маля.

Популяція

Популяційні загрози

Серйозних загроз для виду нема. Вид присутній на багатьох природоохоронних територіях.

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися