Крячок строкатий

Крячок строкатий

Крячок строкатий

2 мови
Українська
Королівство
Клас
Родина
Рід
ВИДИ
Onychoprion fuscatus

Крячок строкатий (Onychoprion fuscatus ) — морський птах родини крячкових (Sternidae). Це птах тропічних океанів, що гніздиться на островах по всій екваторіальній зоні Землі.

Де

Денні

Ні

Нічні

М'

М'ясоїдні

На

Наземний

Мо

Морські птахи

Пе

Пелагічні птахи

Пр

Прекоціальний

Ко

Конгрегаціні

Мо

Моногамні

Со

Соціальний

Мі

Мігрант

S

починається з

Географія

Субконтиненти
Країни
Антигуа і Барбуда, Аргентина, Австралія, Багамські Острови, Барбадос, Беліз, Бразилія, Камерун, Канада, Чилі, Показати більше Китайська Народна Республіка, Колумбія, Коморські Острови, Коста-Рика, Куба, Джибуті, Домініка, Домініканська Республіка, Еквадор, Сальвадор, Екваторіальна Гвінея, Фіджі, Гренада, Гваделупа, Гватемала, Гаяна, Гондурас, Індія, Індонезія, Іран, Ямайка, Японія, Кенія, Кірибаті, Південна Корея, Ліберія, Мадагаскар, Малайзія, Мальдіви, Маршаллові Острови, Мавританія, Маврикій, Мексика, Федеративні Штати Мікронезії, Мозамбік, М'янма, Науру, Нова Зеландія, Нікарагуа, Нігерія, Оман, Палау, Панама, Папуа Нова Гвінея, Перу, Філіппіни, Сент-Кіттс і Невіс, Сент-Люсія, Сент-Вінсент і Гренадини, Самоа, Сан-Томе і Принсіпі, Сенегал, Сейшельські Острови, Соломонові Острови, Сомалі, Південно-Африканська Республіка, Шрі-Ланка, Суринам, Республіка Китай, Танзанія, Таїланд, Тонга, Тринідад і Тобаго, Тувалу, Сполучені Штати Америки, Вануату, Венесуела, В'єтнам, Ємен Показати менше
WWF Біоми

Звички та спосіб життя

Сезонна поведінка
Спів птаха

Дієта та харчування

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Популяція

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися