Arctocephalus australis

Arctocephalus australis

Arctocephalus australis

2 мови
Українська
Королівство
Підтип
Клас
Ряд
Підряд
Родина
ВИДИ
Arctocephalus australis

Arctocephalus australis  — вид тварин родини Отарієвих. Країни поширення: Аргентина, Бразилія, Чилі, Фолклендські острови, Перу, Уругвай, Колумбія.

Ні

Нічні

М'

М'ясоїдні

Мо

Молюскоїдні

Ри

Рибоїдні

На

Напівводний

Пр

Прекоціальний

Пл

Плаваючі

На

Наземний

Ко

Конгрегаціні

По

Полігінія

Со

Соціальний

Іє

Ієразхічні

Не

Не мігрант

S

починається з

Зовнішній вигляд

Дорослі самці приблизно 190 см в довжину й 150 — 200 кг вагою. Їх забарвлення чорнувато-сіре з довгим волоссям на шиї та плечах. Дорослі самиці приблизно 143 см в довжину й 30 — 60 кг вагою. Їх забарвлення сірувато-чорне зверху, знизу світліше. Тварини з Південної Америки більші ніж з Фолклендських островів. Більшість самиць народжує перший разу віці 4 роки. Статева зрілість самців настає у 7-річному віці. Загальний період вагітності: 11,75 днів. Новонароджені є 60—65 см довжиною і вагою 3,5—5,5 кг. Цуценята відлучаються від годування молоком у віці від 8 місяців до 2 років. Тривалість життя приблизно 30 років. Об'єктами живлення є риби, головоногі молюски, ракоподібні.

Arctocephalus australis карта середовища проживання
Arctocephalus australis
Attribution-ShareAlike License

Звички та спосіб життя

Сезонна поведінка

Дієта та харчування

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Популяція

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися