Казуар звичайний

Казуар звичайний

Казуар шоломний

2 мови
Українська
Королівство
Клас
Родина
Рід
ВИДИ
Casuarius casuarius

Казуар звичайний або казуар шоломний (Casuarius casuarius ) — найбільш розповсюджений вид роду казуар родини казуарових.

Де

Денні

Ро

Рослиноїдні

Пл

Плодоїдний

На

Наземний

Бі

Бігун

Не

Нелітаючі птахи

Пр

Прекоціальний

Зо

Зоохорія

Ос

Острівні ендеміки

Те

Територіальні тварини

Яй

Яйцекладні

По

Поліандрія

Од

Одинокий

Не

Не мігрант

S

починається з

Ареал

Географія

Живе в густих дощових лісах на заході Нової Гвінеї, островах Серам та Ару, а також в північному Квінсленді (Австралія).

Казуар звичайний карта середовища проживання

Кліматичні пояси

Казуар звичайний карта середовища проживання
Казуар звичайний
Attribution-ShareAlike License

Звички та спосіб життя

Сезонна поведінка
Спів птаха

Дієта та харчування

Живиться переважно опалими з дерев плодами та дрібними тваринами.

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Час розмноження приходиться на липень-серпень. Гніздо будує самець з трави, листя та гілочок. Воно знаходиться на землі. Яйця зеленуватого кольору вагою більш 500 г. У кладці 3-5 яєць, які насиджують самець і самка 56 днів.

Популяція

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися