Pteropus conspicillatus

Pteropus conspicillatus

Pteropus conspicillatus

2 мови
Українська
Королівство
Підтип
Клас
Родина
Рід
ВИДИ
Pteropus conspicillatus

Pteropus conspicillatus  — вид рукокрилих, родини Криланових.

Ареал

Географія

Країни поширення: Австралія, Індонезія, Папуа Нова Гвінея. Був записаний від рівня моря до 200 м над рівнем моря. Цей вид зустрічається в низинних болотних, мангрових лісах і вологих тропічних лісах. Він був записаний в первинних і порушених територіях. Самиці щорічно народжують одне дитинча.

Pteropus conspicillatus карта середовища проживання

Кліматичні пояси

Pteropus conspicillatus карта середовища проживання
Pteropus conspicillatus
Attribution-ShareAlike License

Звички та спосіб життя

Сезонна поведінка

Дієта та харчування

Розмноження

Популяція

Популяційні загрози

Вид знаходиться під загрозою на Новій Гвінеї в результаті вирубки відповідних прибережних середовищ існування та полювання на їжу. В Австралії він знаходиться під загрозою втрати місця існування за рахунок конверсії прибережної зони верхового лісу до сільськогосподарських культур (наприклад, цукор), пасовищ і міського розвитку. Він присутній в ряді охоронних районів.

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися