Stenella longirostris

Stenella longirostris

Stenella longirostris

2 мови
Українська
Королівство
Підтип
Клас
Інфраряд
Родина
ВИДИ
Stenella longirostris

Stenella longirostris (продельфін довгорилий) — вид родини дельфінових.

Зовнішній вигляд

Дорослі, як правило, 129–235 см в довжину і досягають маси тіла 23–79 кг. Спинна область темно-сіра, боки сірі і низ від блідо-сірого до білого кольору.

Ареал

Географія

Країни
Аргентина, Австралія, Багамські Острови, Бахрейн, Бангладеш, Беліз, Бразилія, Бруней, Камбоджа, Кабо-Верде, Показати більше Китайська Народна Республіка, Колумбія, Коморські Острови, Коста-Рика, Кот-д'Івуар, Куба, Джибуті, Домініка, Домініканська Республіка, Еквадор, Єгипет, Сальвадор, Фіджі, Гана, Гватемала, Гвінея, Гондурас, Гонконг, Індія, Індонезія, Іран, Ямайка, Японія, Кенія, Кірибаті, Ліберія, Мадагаскар, Малайзія, Мальдіви, Маршаллові Острови, Маврикій, Мексика, Федеративні Штати Мікронезії, Мозамбік, М'янма, Нікарагуа, Оман, Пакистан, Панама, Папуа Нова Гвінея, Перу, Філіппіни, Сент-Кіттс і Невіс, Сент-Люсія, Сент-Вінсент і Гренадини, Самоа, Саудівська Аравія, Сенегал, Сейшельські Острови, Сінгапур, Соломонові Острови, Сомалі, Південно-Африканська Республіка, Шрі-Ланка, Суринам, Республіка Китай, Танзанія, Таїланд, Тонга, Тринідад і Тобаго, Тувалу, Сполучені Штати Америки, Уругвай, Вануату, Венесуела, В'єтнам Показати менше

Проживає в тропічній та субтропічній зонах обох півкуль. Межі близько 40° пн.ш. і 40° пд.ш. Зустрічається частіше навколо океанічних островів.

Stenella longirostris карта середовища проживання
Stenella longirostris карта середовища проживання
Stenella longirostris
Attribution-ShareAlike License

Звички та спосіб життя

Раціоном служить невелика риба, кальмари, креветки. Харчується переважно в нічний час. Славиться своїми акробатичними стрибками.

Сезонна поведінка

Дієта та харчування

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Популяція

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися