Орел австралійський

Орел австралійський

Орел австралійський

6 мови
Українська
Королівство
Клас
Родина
Підродина
Рід
ВИДИ
Aquila audax
Популяція
Невідомо
Тривалість життя
20-40 Р
Вага
2-5.8
4.4-12.8
кгфунт
кг фунт 
Довжина
81-106
31.9-41.7
смдюйми
см дюйми 
Розмах крил
182-232
71.7-91.3
смдюйми
см дюйми 

Орел австралійський (Aquila audax ) — хижий птах родини яструбових.

Де

Денні

М'

М'ясоїдні

Не

Некрофаги

Де

Деревний

Пл

Планерувальники

Пл

Планеруючі

Хи

Хижаки найвищого рівня

На

Наземний

Те

Територіальні тварини

Яй

Яйцекладні

Al

Altricial

Мо

Моногамні

Со

Соціальний

Од

Одинокий

Не

Не мігрант

W

починається з

Зовнішній вигляд

Довжина 85—104 см (хвіст майже половина), розмах крил 186—227 см, самиці вагою 3963 гр., самці вагою 2953 гр.

Ареал

Географія

Країни проживання: Австралія, Індонезія, Папуа Нова Гвінея. Мешкає майже у всіх місцях проживання, хоча, як правило, більш поширений у злегка лісистій, відкритої місцевості.

Показати більше

Є орнітологічною емблемою Північної території Австралії.

Показати менше
Орел австралійський карта середовища проживання
Орел австралійський карта середовища проживання
Орел австралійський
Attribution-ShareAlike License

Звички та спосіб життя

Солітарний або зграйовий. Найчастіше полює здобич, схоплюючи на землі або рідше в повітрі. Вибір здобичі є питанням зручності і можливості: з приходом європейців кролик і заєць-русак стали основними об'єктами полювання орла в багатьох областях.

Сезонна поведінка
Спів птаха

Дієта та харчування

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Популяція

Чисельність

Чисельність, схоже, збільшується, дуже велика.

Посилання

2. Орел австралійський на сайті Червоного списку МСОП - https://www.iucnredlist.org/species/22696064/93542539
3. Xeno-canto пташиний спів - https://xeno-canto.org/184703

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися