Macropus fuliginosus

Macropus fuliginosus

Macropus fuliginosus

2 мови
Українська
Королівство
Підтип
Клас
Інфраклас
Родина
Рід
ВИДИ
Macropus fuliginosus

Macropus fuliginosus (західний сірий кенгуру) — вид роду кенгуру (Macropus ), який живе в південній частині Австралії від Індійського океану на заході до заходу штатів Вікторія та Новий Південний Уельс. Підвид Macropus fuliginosus fuliginosus є ендеміком острова Кенгуру (Південна Австралія). Цей вид зустрічається в різних видах відкритого рідколісся, чагарників і в степових районах.

Су

Сутінковий

Ро

Рослиноїдні

Фо

Фолівор

На

Наземний

Ст

Стрибун

Те

Територіальні тварини

По

Полігінія

Со

Соціальний

Іє

Ієразхічні

W

починається з

Зовнішній вигляд

Морфометрія. Довжина голови й тіла: 1050—1400 мм для самців і 850—1200 мм для самиць, довжина хвоста: 950—1000 мм для самців і 750 мм для самиць.

Показати більше

Опис. Основне забарвлення від світло-сіро-коричневого до шоколадного. Час проживання дітей у сумці 298.4 доби. Статева зрілість досягається за 29 місяців.

Показати менше
Macropus fuliginosus карта середовища проживання
Macropus fuliginosus
Attribution-ShareAlike License

Звички та спосіб життя

Дієта та харчування

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Популяція

Популяційні загрози

Серйозних загроз для виду нема. Вид присутній на багатьох природоохоронних територіях і добре захищений національним законодавством.

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися