Крячок білий

Крячок білий

Крячок білий

2 мови
Українська
Королівство
Клас
Родина
ВИДИ
Gygis alba

Крячок білий (Gygis alba ) — морський птах родини крячкових (Sternidae). Цей птах мешкає в тропічних морях по всьому світу, особливо Тихого та Індійського океанів, хоча зустрічається і на атлантичних островах. Це невеликий, цілком білий крячок, з довгим чорним дзьобом. Гніздиться переважно на коралових островах, будуючи гніздо з гілок дерев, хоча може гніздитися і у скелях або штучних будівлях. Живиться рибою, яку ловить за допомогою пірнання.

Де

Денні

М'

М'ясоїдні

Ри

Рибоїдні

Мо

Морські птахи

Пе

Пелагічні птахи

Пр

Прекоціальний

Ко

Конгрегаціні

Яй

Яйцекладні

Пл

Планерувальники

Мо

Морські птахи

Мо

Моногамні

Со

Соціальний

Не

Не мігрант

W

починається з

Бі

Білосніжний
(колекція)

Кліматичні пояси

Звички та спосіб життя

Сезонна поведінка
Спів птаха

Дієта та харчування

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Популяція

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися