Rousettus aegyptiacus

Rousettus aegyptiacus

Rousettus aegyptiacus

2 мови
Українська
Королівство
Підтип
Клас
Родина
Підродина
ВИДИ
Rousettus aegyptiacus

Rousettus aegyptiacus  — вид рукокрилих, родини Криланових.

Ні

Нічні

Пл

Плодоїдний

Ро

Рослиноїдні

Де

Деревний

Al

Altricial

Зо

Зоохорія

За

Запилювачі

На

Наземний

Те

Територіальні тварини

По

Полігінія

По

Полігінандрія

Со

Соціальний

Ко

Колоніальні

Не

Не мігрант

E

починається з

Зовнішній вигляд

Передпліччя 83—99 мм, вага 108—140 грамів. Великі надійні тварини з дуже сильними ногами і великими пальцями. Тварини з великими очима і простими вухами. Хутро коротке, спинний і черевний боки рівномірно сірого або коричневого кольору, живіт і горло у деяких тварин жовтуватого кольору. Молоді тварини сірі з більш рідким волоссям, ніж дорослі.

Ареал

Географія

Біогеографічні зони

Нерівномірно розподілений по Африці південніше Сахари і в Північній Африці, також проживає за межами Африки в Південно-Західній Азії в Ірані й Пакистані, також на Кіпрі від рівня моря до 4000 м над рівнем моря. Цей вид живе від посушливих до вологих тропічних та субтропічних біомів. Має широку терпимість до середовища проживання, відповідно до того чи є їжа і відповідні місця відпочинку.

Rousettus aegyptiacus карта середовища проживання
Rousettus aegyptiacus карта середовища проживання
Rousettus aegyptiacus
Attribution-ShareAlike License

Звички та спосіб життя

Харчується м'якими фруктами (фінік, ріжкове дерево, шовковиця, мелія, інжир, абрикос, персик, яблуко), квітами, інколи листям. Сідала: суворо печерний вид, який спочиває в сирих природних печерах і штучних спорудах, включаючи підземні тунелі зрошення, руїни, гробниці, шахти, військові бункери і відкриті колодязі. Часто лаштує сідала з іншими видами рукокрилих. Можливі висотні міграції в частинах ареалу (наприклад, Ліван).

Сезонна поведінка

Дієта та харчування

Розмноження

СТАТЕВА ПОВЕДІНКА

Популяція

Більше захоплюючих тварин, про яких варто дізнатися